Wat wij kunnen bieden

Strategie, design, ontwikkeling en technologie om te groeien
in alle kanalen

Vaimo helpt merken, handelaars en fabrikanten over de hele wereld om meer en beter te verkopen aan de hand van strategie, design en technologie.

We werken in alle domeinen die de verkoop direct en indirect een boost geven. De kern van ons aanbod is ons e-commerceplatform, dat als het ware de motor vormt voor alle digitale raakpunten die samenkomen in de omnichanneloplossing. Het resultaat: een optimale winkelervaring, altijd en overal.

Onze kennisdomeinen

We hebben alles in huis om uw winkel naar de top te brengen!

b2c-commerce

Lanceer een webshop op het grootste e-commerceplatform ter wereld en bied uw klanten een unieke winkelervaring.

b2b-commerce

We reiken op maat gemaakte b2b-oplossingen aan om uw site om te bouwen tot een b2b- en/of groothandelszaak.

Lees meer

Beheer van bestellingen

Coördineer uw klantenbestellingen en voorraad in alle kanalen en bereik een ongeziene efficiëntie en winst.

Beheer van productinformatie

Houd complexe productgegevens moeiteloos up-to-date in meerdere kanalen en talen en geef uw operationele efficiëntie een boost.

Lees meer

Business Intelligence

Business Intelligence (BI) helpt u om sneller slimmere beslissingen te nemen. Met Magento BI vindt u nieuwe kansen om te groeien door uw beste klanten, producten en promoties te analyseren.

Lees meer

Ons team heeft een ruime internationale ervaring in het ontwikkelen van (mobiele) e-commerce- en omnichanneloplossingen voor b2b- en b2c-bedrijven over de hele wereld. We zorgen niet alleen voor het technische, maar ook het strategische succes van uw onderneming. We geven advies en nemen het onderhoud van uw website over, zowel voor als na de lancering.

Onze DIENSTEN ZORGEN VOOR ALLES

We doen zoveel meer dan oplossingen aanbieden voor uw webshop. We zijn uw gids en adviseur in de wereld van de e-commerce. Naast strategie, design, ontwikkeling en clouddiensten voor uw webshop, streven we ook voortdurend naar succes voor uw digitale onderneming.

E-commercestrategie

Aan de hand van gegevens en analyses helpen we onze klanten om hun activiteiten te ontwikkelen en slimme beslissingen te nemen op basis van nauwkeurige doelstellingen en KPI’s. We helpen u bij elke stap op weg naar conversie en werken een strategie uit voor een succesvolle e-commerce-activiteit.

UX en design

Nadat we samen met ons strategische team uw doelstellingen in kaart hebben gebracht, beginnen we aan ons designproces. Dat bestaat uit vijf stappen: informatie-architectuur, interactiedesign, visueel design, oplossingdesign en prototyping.

Analyses & optimalisering

We creëren voor webshops de optimale omstandigheden om te groeien met onze methode die op gegevens en tests is gebaseerd. Aan de hand van systematische technieken en processen die we kunnen herhalen, achterhalen we de unieke sleutel tot het succes van uw e-commerce-oplossing via onderzoek en tests.

Webontwikkeling

We hanteren de concepten Continuous Delivery (CD) en Continuous Integration (CI), met een focus op automatisering. Zo kunnen onze ontwikkelaars routinetaken automatiseren en worden foutgevoelige acties op een gecontroleerde manier uitgevoerd.

Mobile & APPS

We ontwikkelen en lanceren responsieve webshops en mobiele apps die inspelen op de behoeften van uw klanten. We lichten uw huidige mobiele kenmerken door en helpen u de geavanceerde mobiele strategieën en oplossingen uit te werken en toe te passen die de moderne consument verwacht.

Omnichannelontwikkeling

We zijn niet kieskeurig. Integendeel: we zeggen vaak dat we met alle apparaten overweg kunnen, net als uw klanten. Een consequente winkelervaring online en offline overstijgt de grenzen van toestellen en communicatie- en verkoopkanalen. Alles begint met de feilloze werking van uw onderneming.

Ondersteuning voor klanten

Ons ervaren team van oplossingsdeskundigen staat voor u klaar tijdens alle vooraf afgesproken uren. Vaimo biedt ondersteuning in meerdere talen en in diverse tijdzones.

TAILORED Management

We bieden beheerde diensten aan, specifiek gericht op uw behoeften. Ook na de lancering bieden we diensten aan, zoals onderhoud. Zo blijft uw nieuwe e-commercesite perfect functioneren.

CLOUDDIENSTEN

Om het e-commerceplatform te laten draaien, bieden wij een volledige waaier aan clouddiensten aan die we intern ontwikkelen en bijsturen. Volledige automatisering betekent een snellere installatie, kortere doorlooptijden en minder fouten.

Onze producten

Bij e-commerce is het cruciaal dat je oplossing snel operationeel is. Voor elk project het wiel opnieuw uitvinden zou dan ook averechts werken. Daarom bieden we alle voordelen van onze enorme e-commerce-ervaring aan onze klanten in de vorm van eenvoudige en efficiënte pakketten, frameworks en modules.

Pakketten

We raden voor uw e-commerce-oplossing gewoonlijk een voordelig pakket aan, waarop u en ons team dan kunnen voortbouwen. Zo kunnen we de website die u voor ogen hebt optimaal plannen en ontwerpen.

Framework

We hebben een reeks gedeponeerde frameworks opgebouwd om de functies en prestaties van Magento te verbeteren en verder te ontwikkelen. Zo blijft u de concurrentie gegarandeerd een stap voor.

Modules

Elk nieuw element dat we ontwikkelen, wordt als een module opgebouwd. Op die manier kan zo’n algemene module dienstdoen bij meerdere projecten. In onze bibliotheek vindt u meer dan 500 op maat gemaakte Vaimo-modules.

Follow Us