Zeg je Meet Magento, Dutchento? Dan klinkt de volgende naam je ongetwijfeld bekend in de oren. We zijn heel trots met onze nieuwe collega Guido Jansen in het team. Een mijlpaal in het verhaal van Vaimo Benelux. Meet onze gloednieuwe Digital Customer Experience Specialist!

Zijn carrière voor Vaimo

Naast ervaringen in e-commerce bij onder andere Randstad en Sanoma, richtte hij in 2008 het Magento e-commerce platform Dutchento in Nederland op. Dutchento organiseerde talloze evenementen, waaronder 11 edities van Meet Magento, een conferentie met jaarlijks meer dan 400 enthousiaste Magento-gebruikers. Voor al zijn inspanningen en talent ontving hij van toenmalig eBay-directeur John Donahoe zelfs de Community Builder Award.

Guido staat zelf graag op het podium bij conferenties en zakelijke evenementen om zijn kennis te delen met webwinkeliers en andere e-commerce specialisten met zijn gekende talks over psychologie, e-commerce en conversie-optimalisatie.

In 2018 wordt Guido door Magento gevraagd als Founding Task Force Member voor de Magento Association (MA), een community voor en door Magento ambassadors. De community brengt gebruikers, developers, online verkopers en opinieleiders samen. Guido stippelde samen met 7 andere internationale community members de missie, visie en strategie van de taskforce uit.

Met bewezen resultaat. Sinds begin 2019 kroont Guido zich tot Member of Magento Board of Directors en Magento Master 2019.

 I’m Dutch AND I live and breathe Magento so it’s basically all orange 🧡 what is running through my veins. 

Guido Jansen bij Vaimo

Deze maand start Guido aan een nieuw avontuur bij Vaimo als Digital Customer Experience Specialist. Hij heeft alle ervaring in huis voor een sterke strategie rond Customer Experience Optimization (CXO) en Conversion Rate Optimization (CRO).

Hij vindt het geweldig om klanten te tonen hoe  gebruikers de website of het product ervaren en hoe zij naar hun merk kijken. Hij leert je de kneepjes van het vak om in contact te blijven met je klanten in een digitale omgeving.

Maak gerust al eens kennis met Guido op Linkedin, Facebook, Instagram of Twitter. Of Stuur ons een berichtje voor een face-to-face ontmoeting.

Sign up for our newsletter

Follow Us