E-commerceplatform van Magento

Vertrouwd door wereldberoemde merken

Het toonaangevende e-commerceplatform

Magento is het populairste e-commerceplatform voor handelaars volgens de 2016 Internet Retailer Top 1000, Europe 500 en B2B 300. Deze oplossing is goed voor een marktaandeel van bijna 25 procent.

Magento biedt een oplossing met een aanzienlijk rendement. Dit handige e-commerceplatform is ook enorm flexibel en geeft de gebruiker controle over de look, de inhoud en de functies. Zo hoeft u geen tijd en middelen vrij te maken om elementen van het begin af op te bouwen.

Merchants

Commerce Transactions Annually ($)

Certified Developers

Solution Partners

“We wilden het Magento-platform blijven gebruiken, maar samenwerken met een partner in Stockholm. Ons team had al eens met Vaimo gewerkt, dus we kenden hun diensten en hun manier van werken. Vaimo wordt in Zweden beschouwd als een toonaangevende aanbieder van e-commerce-oplossingen met Magento. Onze keuze lag dan ook voor de hand.”

Ingrid Söderlund, Head of Digital, eCommerce

We zijn experts op het vlak van Magento.

We zijn trots op ons certificaat als Magento-experts en bieden onze klanten volledige oplossingen aan waarop ze kunnen bouwen. Ons interne team van meer dan 300 e-commercedeskundigen werkt samen vanuit onze kantoren in 12 verschillende landen.

“We waren op zoek naar een platform om onze b2c- en b2b-oplossing eenvoudig af te stemmen en te introduceren op nieuwe markten, met diverse talen en munteenheden. Magento bleek daar meer dan geknipt voor.”

Chris Hammond, Global Digital Director bij Helly Hansen

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

een toonaangevende aanbieder van e-commerce-oplossingen

Vaimo helpt klanten over de hele wereld succes te boeken via e-commerce. We hebben al meer dan 400 b2c- en b2b-winkeliers geholpen om hun onlineactiviteiten te ontwikkelen zoals zij dat willen. Zo zijn we uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van Magento-oplossingen.