In 2017 startte Vaimo met het leveren van omnichannel oplossingen aan merken in de drie landen van de BeNeLux. Vandaag zijn we heel verheugd om aan te kondigen dat Vaimo BeNeLux zijn vorige kantoor is ontgroeid en verhuisd is naar een gloednieuw kantoor in Genk.

Vaimo Benelux groeit snel

1,5 jaar geleden ging Breght Evens, Country Manager bij Vaimo Benelux, de uitdaging aan om een nieuwe vestiging te starten voor Vaimo in de Benelux

“We hadden de kans om voor geweldige klanten te werken en hebben het ambitieuze doel dat we in het begin hebben gesteld overtroffen. Samen met onze 50 toegewijde collega’s van de Benelux unit streven we elke dag naar digitaal succes voor onze klanten. “

Vaimo koos er strategisch voor om zich in Genk te vestigen, omdat dit het hart van België, Nederland en Luxemburg is. Op die manier kunnen we onze klanten zowel lokaal als persoonlijk helpen. 

Waar het verhaal begon

Vaimo startte in 2008 in Zweden en groeide van een start-up met 3 personen naar een wereldwijd full-service e-commerce provider met meer dan 400 medewerkers in 21 kantoren in 15 landen. Ondertussen zijn we één van de meest vertrouwde e-commerce experts wereldwijd en focussen we op een langetermijnstrategie voor B2B en B2C businesses. Door onze ambitie zijn we erin geslaagd om de officiële titel van Magento te verkrijgen als “Magento Global Elite Partner”.  Elke dag helpen we honderden B2B- en B2C-merken om online te groeien met het bouwen van hun e-commercestrategie op het Magento en Adobe Commerce Cloud-platform.

Onze cultuur: fun, open, teamwork & excellence

Dat is waar Vaimo om draait. Tijdens pauzes vind je ons terug achter onze Playstation of met een drankje aan de buitenbar. We genieten van elkaars gezelschap en iedereen draagt eraan bij om er een tweede thuis van te maken, een plek waar we graag werken en onze successen delen.

Wij zoeken collega’s!

Omwille van onze groei, zijn we nog steeds op zoek naar gemotiveerde, enthousiaste mensen! Ben je klaar om te werken met wereldbekende merken in uiteenlopende sectoren en internationale markten, die het pad naar succes bewandelen, met jou aan hun zijde? Check hier onze laatste vacatures in Genk:

Of stuur je cv naar ons. Ons team contacteert je van zodra er een positie vrij is waarin jij je interesseert. 

Artikels in de lokale pers over ons nieuw kantoor

Sign up for our newsletter

Follow Us