Vaimo

‘s Werelds grootste partner voor e-commerce-oplossingen

Streven naar uitmuntendheid

Wij helpen bedrijven over de hele wereld succes te boeken via e-commerce. Als ‘Global Elite Partner’ van Magento hebben wij op maat gemaakte e-commerce-oplossingen aangereikt aan meer dan 400 b2b- en& b2c-merken en -handelaars.

We zijn trots op ons certificaat als e-commerce-experts en bieden totaaloplossingen aan waarop onze klanten kunnen bouwen. Ons interne team bestaat uit meer dan 400 deskundigen in kantoren in 12 landen.

Ecommerce experts

Offices globally

Delivered projects

Vaimo wereldwijd

Kwaliteit, snelheid en uitmuntendheid: op basis van die principes werd Vaimo in 2008 opgericht. En net door die waarden zijn we uitgegroeid tot een van de meest gewaardeerde e-commercedeskundigen ter wereld. Door omnichanneloplossingen te bedenken die bezoekers aantrekken en omvormen tot klanten hebben we honderden handelaars geholpen hun omzet te verhogen en een sterker merk op te bouwen.

Vaimo, een leider

Vaimo brengt vakkundige, creatieve en enthousiaste mensen van over de hele wereld samen. De medewerkers van Vaimo zijn actieve en gedreven doorzetters die echt het beste van zichzelf willen geven en goed zijn in wat ze doen.

Prijzen en erkenningen

We zijn een bekroonde globale partner voor e-commerce-oplossingen en krijgen lof van onze klanten, onze partners en deskundigen uit de sector.